lees hier meer

De Magie van Acrylnagels:
Van Tandartsuitvinding tot Schoonheidsgeheim!

Welkom in de wereld van nagels – waar de glans van tandheelkunde samensmelt met de glamour van schoonheid. Het begon allemaal met slimme tandartsen die per ongeluk ontdekten dat acryl niet alleen tanden kon versterken, maar ook perfect kon dienen om nagels te verlengen.

Het Geheim Achter Acrylnagels: Water, poeder en Magie
Het maken van acrylnagels klinkt misschien als toveren, maar het draait allemaal om de juiste ingrediënten. In de nagelbranche noemen we het water ‘liquid’ of ‘monomeer’, en het poeder wordt acrylpoeder of polymeer genoemd. Meng deze twee met je penseel en dankzij de warmte in de salon wordt het bolletje op je penseel langzaam hard – het polymerisatieproces. Voilà, daar is de bekende geur van nagels die iedereen herkent, als de vluchtige stoffen uit het acryl verdwijnen tijdens het uitharden.

Waarom Acryl Niet Zo Schadelijk Is Als Je Denkt
Misverstanden over acrylnagels zijn er genoeg, maar het hangt allemaal af van de kennis van je nagelstyliste. Beschadigingen ontstaan door:

 • Te veel vijlen van de natuurlijke nagel,
 • Het verkeerd verwijderen van acrylnagels. Het eraf halen met flosdraad of je tanden is a big no!
 • Hard stoten van de natuurlijke nagel,
 • Het gebruik van het verkeerde type acryl.

Waarom Opleiding Belangrijk Is (Ja, Echt!)
De simpele waarheid: JA, je hebt een opleiding nodig! Een goede cursus leert je niet alleen de praktijk, maar ook de theorie achter acrylnagels. Begrijpen waarom je doet wat je doet, maakt het makkelijker om je klanten het juiste advies te geven. Het leren werken met acryl heeft tijd nodig. Maar met een goede docent is niks onmogelijk tijdens je opleiding. Stel al je vragen in de lessen. En maak zoveel mogelijk fouten in de lessen. Dat zal uiteindelijk van jou een topstylist maken.

Voordelen van Acrylnagels: Stevig, Stijlvol, en Uniek!

 • Stevig als een Rots: Acrylnagels zijn als rotsen die bestand zijn tegen de tijd – eenmaal aangebracht, blijven ze lang mooi en sterk.
 • Alles is mogelijk: Creëer unieke designs die passen bij de stijl van elke klant.
 • En eraf: Acrylnagels kunnen eenvoudig worden afgeweekt als de klant ze niet meer wilt.

Nadelen van Werken met Acryl: Een Vleugje Geur, Voorzichtigheid & Onderhoud

 • Een Vleugje Geur & Chemicaliën: Ja, er is een geur, maar zie het als het aroma van verandering – de belofte van prachtige nagels die in de lucht hangt.
 • Voorzichtigheid, Geen Angst: Met de juiste zorg brengen acrylnagels geen schade toe aan je natuurlijke nagels.
 • Onderhoud als een Verwennende Date: Regelmatig onderhoud zorgt ervoor dat jouw nagels stralen als nooit tevoren. En die therapiesessie die je er gratis bij krijgt is ook niet verkeerd.

 

Conclusie: Ontdek de Magie, Maak een Betere Keuze

Nu je meer weet over acrylnagels, kun je bij de nagelstudio een weloverwogen keuze maken. En voor de startende nagelstyliste: begrijp nu beter wat acryl is en kies het product dat het beste bij jou past. Met wat oefening en de juiste kennis, kun ook jij schitterende acrylnagels creëren! Dus duik in de wereld van acryl, waar schoonheid begint met een tandarts’ geniale uitvinding.

Betaal je opleiding of producten in delen!

Betaal je je aankoop liever niet in één keer? Maak dan gebruik van in3: de enige gespreid betaalmethode met 0% rente. In drie keer betaal je het aankoopbedrag zonder extra kosten. Zo koop je binnen je budget je favoriete product. Het minimale bestelbedrag is € 100,- en het maximale bestelbedrag is € 3.000,-.
Voorafgaand aan de betaling doet in3 een supersnelle gegevenscontrole. Mocht onverhoopt je verzoek tot betaling niet geautoriseerd worden, dan kan je contact opnemen met in3 of kiezen voor een andere betaalmethode. Jealis voert dus niet de autorisatie uit en kan daar ook niets voor je in betekenen. Wil je meer informatie over in3? Bezoek dan: www.payin3.nl.

Hoe werkt het?

Als je kiest voor in3 betaal je het volledige bedrag in drie gelijke delen binnen 60 dagen. Op de dag van je bestelling betaal je het eerste deel via iDeal en wordt je aankoop verzonden. 30 dagen later betaal je het tweede deel en weer 30 dagen later het derde deel. Zo hoef je geen grote uitgave in één keer te doen. Je ontvangt een mailtje zodra je een nieuwe betaling moet doen. Wel zo makkelijk!

1. Kies & check:
Kies in3 bij het afrekenen, het systeem doet een supersnelle gegevenscontrole.

2. Eerste betaling & verzending:
Je doet direct je eerste betaling en de bestelling wordt verzonden.

3. Tweede & derde betaling:
Binnen 30 dagen doe je de tweede betaling en binnen 60 dagen doe je de derde betaling.

Onze AcrylGel is er!!

Yes! We zijn niet de eerste, maar hebben wel voor jullie zorgvuldig gekozen en getest.
Eindelijk kunnen we onze AcrylGel aan jullie laten zien.

acrylgel jealis_acrylgel_clear

De AcrylGel is een must have product voor elke nagelstyliste. Het is eenvoudig in gebruik voor korte en lange kunstnagels. Het kan gemodelleerd worden totdat de nagel wordt uitgehard in de lamp.
AcrylGel is heel makkelijk in model te vijlen. Eindig altijd met een 180 grit buffer voor een mooi glad oppervlak. Hierna is de nagel klaar voor een gel polish of er kan worden afgelakt met de Glossy Top of Matt Top.

Eigenschappen

 • Geen aparte liquid nodig
 • Geschikt voor alle lengtes
 • Perfect te modelleren
 • Kracht van acryl
 • Geurloos
 • Perfecte productcontrole
 • Direct te gebruiken vanuit de tube
 • Minimaal vijlwerk
 • Pinchbaar

Gebruik
Prep de nagel. Breng een dunne laag Acid Free Primer aan op de natuurlijke nagel en laat 30 sec drogen. Poets een dunne laag Base Gel in de natuurlijke nagel. Plaats in de LED lamp voor 60 sec.
Snijd een bol van de tube en plaats deze op de nagel. Maak het penseel licht vochtig en modelleer de nagel. Plaats voor 60 sec in de LED lamp. Werk de nagel verder af.

SHOP alle kleuren HIER omscholing acrylgel

Is AcrylGel harder dan Acryl?

Ontwerp zonder titel 1

Werkt AcrylGel fijner dan gewone gel?

Ontwerp zonder titel 2

Hoe krijg je meer vraag naar AcrylGel?

Ontwerp zonder titel

Zij gingen jou al voor