Wat zijn de verzendkosten?
Uw bestelling wordt als een pakket verzonden. Voor pakketzendingen rekenen wij de volgende tarieven: voor Nederland € 6,95 en voor België € 9,95.

Wanneer wordt mijn bestelling geleverd?
De levertijd is afhankelijk van de gekozen betaalmethode. Wanneer u kiest om te betalen d.m.v. een directe betaalmethode als iDeal of PayPal, dan wordt de bestelling direct door ons in behandeling genomen. Indien u betaalt met bijvoorbeeld vooraf overboeken, dan wordt de bestelling pas in behandeling genomen als het bedrag op onze rekening is bijgeschreven.

We streven ernaar om bestellingen die op een doordeweekse dag vóór 15:00 uur geplaatst zijn, dezelfde dag nog te verzenden. Wanneer u ervoor kiest om te betalen middels een bank overschrijving, dan zal de bestelling verzonden worden na ontvangst van de betaling. Dit proces duurt gemiddeld 2 tot 4 werkdagen.

Hoe wordt de zending verpakt?
Wij verzenden alle bestelling zo zorgvuldig als mogelijk. Pakketpost wordt verzonden in een doos aangevuld met opvulmateriaal om het product zo goed mogelijk te beschermen. Bestellingen die verzonden kunnen worden d.m.v. brievenbuspost, zullen altijd in een envelop verzonden worden die voorzien is van een bubbel bescherming. Helaas blijven wij afhankelijk van de koeriersdiensten en kunnen wij nooit voor de volle 100% garanderen dat een pakket onbeschadigd bij u thuis wordt bezorgd. Mocht dit onverhoopt toch voorkomen, laat het ons dan graag weten per e-mail.

Wat is ons retourbeleid?
U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren.
U heeft na annulering 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van uw huis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening.

Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan ons geretourneerd dienen te worden.
Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@jealis.nl of gebruik het contactformulier.
Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten.