MMA vrije salon
In de nagelstudio van Jealis Quality in Beauty staat het behouden van een gezonde nagel voorop. Daarom wordt er geen gebruik gemaakt van liquid waar MMA in zit. MMA is een lijmstof die er voor zorgt dat het acryl extreem hard wordt. Dit lijkt ideaal, maar het is voor de natuurlijk nagel extreem schadelijk. De natuurlijke nagel moet heel dun gevijld worden, om het MMA product goed te laten hechten. Daarnaast kan de natuurlijke nagel permanent beschadigen als deze nagel breekt.

Standaard top gel bij je behandeling
Bij ons staat kwaliteit voorop. Om er voor te zorgen dat je lang kan genieten van je set nagels, lakken wij deze altijd af met een top gel. Hiermee heb je tot twee weken een prachtige glans op je nagels. Dit zit bij de prijs inbegrepen en betaal je dus niks extra’s voor!

Nageltips en sjablonen
In de salon bieden wij twee manieren van het plaatsen van nagels aan. Een set die wordt opgebouwd met nageltips. En een set die wordt opgebouwd met nagelsjablonen.
Bij de set met nageltips wordt de nagel verlengd door een plastic nep nagel. Doordat de tip op de nagel wordt geplakt, kan deze na verloop van tijd los gaan laten. De lijm lost op. Zeker als er gebruik wordt gemaakt van agressieve schoonmaakmiddelen. Over de nageltip en de natuurlijke nagel wordt acryl of gel geplaatst.

Bij het plaatsen van sjablonen wordt er een soort sticker onder de natuurlijke nagel geplaatst. Hierop wordt de nagel gebouwd met gel of acryl. Hierdoor zal er een sterkere hechting ontstaan dan wanneer er tips worden gebruikt. De volledige nagel wordt bedekt met acryl of gel. De hechting van gel / acryl op een natuurlijke nagel, is sterker dan de hechting van lijm.
Bij het gebruik van een sjabloon kan de vorm van de gebouwde nagel volledig worden aangepast aan de vorm van de natuurlijke nagel. Dit zal de structuur (kracht) van de nagel verbeteren en versterken.

Werken op afspraak
Wij weten dat tijd kostbaar is. Daarom werken wij uitsluitend op afspraak. Hierdoor hebben wij alle tijd voor jou en je nagels. En kan je heerlijk ontspannen met een kopje koffie of thee.

jealis_treatwell_top_rated_2023.2