Wij zijn er voor jou!

Bij Jealis Quality in Beauty zijn wij niet alleen docenten, maar ook mentoren. Het is onze missie om elke nagelcursist te stimuleren en te motiveren om het beste uit zichzelf te halen. En daarom delen wij alle tips, tricks en geheimen uit de nagelbranche met onze cursisten. In de praktijk zien wij het nog te vaak gebeuren, dat men de basistechnieken minder goed onder de knie heeft. Daarom dragen wij met onze nagelopleidingen ons steentje bij om de nagelbranche naar een hoger niveau te brengen.

Wij staan ingeschreven in het CRKBO register. Dat betekent dat wij zorgvuldig getoetst zijn en voldoen aan de Kwaliteitscode voor Opleidingsinstituten voor Kort Beroepsonderwijs. Meer informatie over het CRKBO is te vinden op www.crkbo.nl.

Ook zijn wij getoetst en erkend door het TCI, waardoor men bij ons een landelijk erkend diploma op MBO 3-niveau kan behalen.

Wij hebben tevens een overeenkomst met het UWV. Hiermee dragen wij bij aan het helpen van mensen die een (geringe) afstand hebben tot de arbeidsmarkt.

Uiteraard kan het gebruik van topproducten niet ontbreken. De  nagelproducten van Jealis-Quality in Beauty zijn zorgvuldig gefabriceerd om het werk van de nailtech makkelijker te maken. Ze geven geen bubbels en vergelen niet. Kwaliteit staat bij ons voorop!  Al onze producten worden daarom in Europa gemaakt en zijn 100% gecertificeerd!
Daarnaast helpen we jou om het product uit te kiezen dat passend is voor jouw klant. Hiermee garanderen wij de beste kwaliteit en draagcomfort! Uiteraard bieden we naast de verkoop volledige ondersteuning van de producten.

In onze nagelstudio staan het behouden van een gezonde nagel, kwaliteit en hygiëne voorop. Daarom wordt er bijvoorbeeld geen gebruik gemaakt van liquid waar MMA in zit. MMA is een lijmstof die er voor zorgt dat het acryl extreem hard wordt. Dit lijkt ideaal, maar het is voor de natuurlijke nagel extreem schadelijk. Jarenlange ervaring als nagelstyliste en als docente nagelstyling op een gerenommeerde school, zorgen ervoor dat de kwaliteit altijd gewaarborgd wordt.

Op YouTube hebben wij tutorials geplaatst om je op weg te helpen in je nagelcarrière. En tijdens onze instagram en facebook livestreams laten wij zien, hoe je op de beste manier gebruik kan maken van onze producten. Daarbij heb je ook de kans om vragen aan ons te stellen. Volg ons dus op al onze social media accounts!

Kennis is macht. En hiermee willen wij onze nailtechs naar een nieuw niveau brengen!

Wij zijn er voor jou! Meld je snel aan voor één van onze opleidingen om dit nieuwe lesconcept te ervaren!

jealis_stephanie_educator

Stephanie

Nail Tech-Educator-Marketing

jealis_rodney_marketing

Rodney

Back Office

jealis_silhouet

Jij?
Nail Tech

Ben jij die geweldige nagelstyliste die ons team komt versterken?