Nadat jij de opleiding Nagelstyliste Gel, Nagelstyliste Acryl of Nagelstyliste All Round hebt afgerond ga je aan de slag in de nagelstudio. Het kan zijn dat je tegen een aantal punten aanloopt waar je graag extra begeleiding bij wilt hebben. Boek dan een perfectie training. Als nagelstyliste ben je immers nooit uitgeleerd.

Perfectie Training

De cursus perfectie training staat in het teken van het perfectioneren van de nageltechnieken die je al beheerst. Alle stappen voor het plaatsen van gel en acrylnagels worden doorlopen. De aandacht kan bijvoorbeeld uitgaan naar een goede controle over de acryl (juiste poeder/liquid verhouding) of over de gel. Ook kan er training worden gegeven in de plaatsing van het sjabloon, de bolling/apex van de nagel en de c-curve.
Of het perfect vijlen van de verschillende nagelvormen zoals de almond, de coffin en stiletto kan worden behandeld tijdens de perfectie training.

De keuze is volledig aan jou! Waar kunnen we jou mee helpen?

De startdatum van deze cursus wordt in overleg bepaald. Neem hiervoor contact met ons op via het nummer 06-20076385.

Neem contact met ons op voor een prijsopgave op maat.

Om de perfectie training te volgen moet je minimaal een basisopleiding tot nagelstylist hebben afgerond. De perfectie training is geen vervanging voor een opleiding tot nagelstylist, maar een uitbreiding van jouw technieken en theorie.

Deze opleiding is GRATIS te volgen met het STAP-budget.

Na het behalen van het certificaat begint het echte werk. Je gaat aan de slag en bouwt langzaam je klantenbestand op. Toch ben je nog niet helemaal tevreden over het eindresultaat. Je wilt graag strakker en sneller kunnen werken. Maar wat zijn de punten waar je mee aan de slag kan?

Om jou daarmee op weg te helpen hebben wij een bijzondere Perfectie Training. De snelheid en het opbouwen van een uniforme set zijn de verbeterpunten van een (startende) nagelstylist. Tijdens de training delen we deze verbeterpunten in kleine stukjes op, zodat je snel het resultaat ziet. En dat werkt super motiverend!
Na het afronden van de training ontvang je van ons een certificaat. Hierdoor kan je vol zelfvertrouwen aan de slag in je salon en dat zal je zien aan het eindresultaat.

Om deze cursus te volgen hoef je geen materiaal aan te schaffen. Je neemt de producten mee, waar je in de salon mee werkt. Let er op dat deze EU goedgekeurd zijn. Niet alleen voor jouw eigen veiligheid, maar ook voor die van ons en je medecursisten.
Vergeet niet om pen en papier mee te nemen. Want alle tips en tricks die je krijgt kan je niet onthouden!

Je hebt voor deze training geen model nodig. Je werkt op je eigen nagels. 

De volgende onderwerpen worden behandeld tijdens de Perfectie Training:

– Klantcontact voor de behandeling.
– Tafel setup.
– Werken langs de nagelriemen zonder wondjes te maken.
– Showtip keuze en bepalen van de maat.
– Plaatsen van een sjabloon.
– Shapen almond nagel.
– Correct aanbrengen van product langs de nagelriemen.
– Afwerken volgens een stappenplan.
– Aanbrengen Glossy Top gel voor megashine.

Deze training duurt een hele dag en daarbij mag een lekkere lunch van ons natuurlijk niet ontbreken.

Je kan kiezen uit de volgende dagen:

Donderdag 31 augustus 2023
Donderdag 14 september 2023
Donderdag 26 oktober 2023
Donderdag 16 november 2023
Woensdag  22 november 2023
Donderdag 07 december 2023
Donderdag 18 januari 2024
Woensdag 28 februari 2024 

Indien je aanvraag van het budget is goedgekeurd door het UWV, ontvang je van ons informatie over de start van je opleiding.

Meld je snel aan! We hanteren nog steeds kleine groepen. VOL=VOL