Nadat jij de opleiding Nagelstyliste Gel, Nagelstyliste Acryl of Nagelstyliste All Round hebt afgerond ga je aan de slag in de nagelstudio. Het kan zijn dat je tegen een aantal punten aanloopt waar je graag extra begeleiding bij wilt hebben. Boek dan een perfectie training. Als nagelstyliste ben je immers nooit uitgeleerd.

Perfectie Training

De cursus perfectie training staat in het teken van het perfectioneren van de nageltechnieken die je al beheerst. Alle stappen voor het plaatsen van gel en acrylnagels worden doorlopen. De aandacht kan bijvoorbeeld uitgaan naar een goede controle over de acryl (juiste poeder/liquid verhouding) of over de gel. Ook kan er training worden gegeven in de plaatsing van het sjabloon, de bolling/apex van de nagel en de c-curve.
Of het perfect vijlen van de verschillende nagelvormen zoals de almond, de coffin en stiletto kan worden behandeld tijdens de perfectie training.

De keuze is volledig aan jou! Waar kunnen we jou mee helpen?

De startdatum van deze cursus wordt in overleg bepaald. Neem hiervoor contact met ons op via het nummer 06-20076385.

Neem contact met ons op voor een prijsopgave op maat.

Om de perfectie training te volgen moet je minimaal een basisopleiding tot nagelstylist hebben afgerond. De perfectie training is geen vervanging voor een opleiding tot nagelstylist, maar een uitbreiding van jouw technieken en theorie.